Abu Bakar Travel Services Pte Ltd ada menyediakan lawatan ke beberapa destinasi untuk pengalaman bercuti atau berbulan madu.   Lawatan2 Free & Easy atau Hotel sahaja ke destinasi Malaysia seperti  Kuala Lumpur, Genting, Sunway, Langkawi,  A’Famosa, Terengganu dan Pahang.   Atau ke Indonesia seperti Jakarta, Jakarta Puncak Bandung, Bali dan Yogjakarta.  Pakej Vietnam, Bangkok, dll.     


Untuk keterangan lanjut dan berdaftar, sila menelefon atau ke pejabat kami di alamat berikut: 

No. 20, Joo Chiat Road  #02-11
Joo Chiat Road
Singapore 427357
Tel: 63483498
Fax: 63462518 

Waktu
Isnin - Jumaat: 11:00 pagi - 6:00 petang
Sabtu: 11:00 pagi - 3:00 petang
Tutup pada hari Ahad & Cuti Umum


Abu Bakar Travel Services Pte Ltd adalah sebuah syarikat pelancongan yang lebih mengkhususkan kepada perkhidmatan Haji dan Umrah. Kami juga ada menyediakan perkhidmatan Pakej kirim Haji, Aqiqah, Korban dan Khatamal Quran, pakej-pakej wisata serta menguruskan perkhidmatan penjualan tiket penerbangan dan tempahan bilik hotel.

Abu Bakar Travel Services Pte Ltd dengan pengalaman 35 tahun dalam pengurusan Haji, kami faham apakah cita rasa jemaah Haji dan apakah program yang paling sesuai untuk jemaah rantau Asia, lebih-lebih lagi jemaah Singapura. Oleh kerana itu, bilangan kami terhad untuk mempastikan pelayanan yang baik, bukan itu saja, hasil dari perolehan akan di salurkan untuk da'awah untuk kepentingan dan kebahagiaan jemaah, kebahagiaan dunia dan akhirat, dengan izin Allah.

Abu Bakar Travel Services Pte Ltd menyediakan perkhidmatan yang sebaik mungkin terutama dari segi penginapan, makanan, pengangkutan, para pegawai yang ramah, berdedikasi, berpengalaman dan sebagainya. Kami juga memberi kursus Haji & Umrah pada setiap hari Sabtu jam 3 petang di Dewan Abu Bakar #02-11 kepada bakal2 jemaah. Majlis Maulid diadakan setiap Rabu dan Majlis Zikir setiap Khamis, kedua-dua nya selepas Solat Isya' berjemaah.